Mobilen till allt

Det är många som använder sin mobiltelefon till det mesta och skulle ha svårt att vara utan den. Smarttelefonen har blivit en av de saker som skulle vara svårast att vara utan. Du betalar dina räkningar, swishar över pengar när du köper begagnat, håller koll på dina kvitton och meddelanden från myndigheter, håller koll på möten och andra viktiga saker, shoppar och tar bilder.

Att ens smartphone funkar till det mesta är något som företagare behöver vara väl medvetna om då det är den som främst kommer till användning. Det är inte bara webbhandlare som utvecklas till att fungera i mobilen utan även många tillbehör till mobilen växer fram.

Hela tiden utvecklas mobiltelefonerna till att bli ännu bättre. Tidigare var man tvungen att ha en kamera för att kunna fota men nu har många mobiler så bra kamera att du klarar dig fint med att endast fota med mobilkameran. Detta gör även att det blir mer foton då du alltid har med dig din smarttelefon och kan ta ett foto när tillfälle dyker upp.

Det är därmed lättare att föreviga alla de ögonblick som sker. Men ibland kan det vara svårt att få ordning på alla dessa bilder som man har sparade i mobilen/datorn eller någon annan tjänst. För att få ordning kan man till exempel göra fotoböcker, skriva ut en del bilder för att hänga upp på väggen med mera.

Nu finns det ett ännu lättare sätt att få dina foton på print. Med en mobil fotoskrivare kan du bära med dig din skrivare enkelt i väskan och skriva ut dina bilder direkt från mobilen. Du kopplar enkelt den mobila fotoskrivaren till din mobil via bluetooth. En till fiffig sak är att du inte behöver oroa dig för att bläcket ska ta slut då denna lilla sak använder värme och inte bläck för att skriva ut på pappret. Det enda du behöver fylla på är fotopapper.